Reclame

Opening Hotel New York - The Art of Marvel uitgesteld

Een nieuwe openingsdatum is nog niet bekend
5 minuten om te lezen
Er werd lang naar uitgekeken, maar de geplande opening van het vernieuwde Hotel New York - The Art of Marvel zal niet plaatsvinden op 15 juni 2020. Door de maatregelen rond het Coronavirus liggen de werken stil. Een nieuwe openingsdatum is niet bekend gemaakt.

Het hotel sloot begin 2019 voor een grootschalige opknapbeurt en een makeover naar een nieuwe thema. Het vernieuwde hotel, dat een ode zal worden aan de kunst rond de Marvel-filmreeks, zou zijn deuren openen op 15 juni 2020. Aangezien Frankrijk door de Coronacrisis, al snel in een lockdown terecht kwam, vielen de werken stil. De geplande opening zal dan ook niet kunnen doorgaan.

dlp-marvel-hotel-concept-art-1.jpg

Aan een nieuwe openingsdatum wilt Disneyland Paris zich nog niet wagen. "Het is nog niet zeker wanneer de werken terug opgestart kunnen worden", laat Disneyland Paris weten. "Tot dan kunnen we geen nieuwe datum bepalen.".

Gasten die een verblijf hadden geboekt tot en met 31 oktober 2020, kunnen dit gratis annuleren. Je krijgt je geld terug of je kan kiezen voor een voucher die 18 maanden geldig blijft. Deze voucher kan je inzetten om een vergelijkbaar verblijf te boeken met dezelfde voorwaarden. Als dit verblijf duurder is, betaalt Disneyland Paris de meerprijs. Is deze goedkoper, dan krijg je het verschil terugbetaald.

Verblijven vanaf 1 november 2020 blijven gewoon bevestigd, maar ook deze boekingen krijgen de mogelijkheid om gratis te annuleren of om te boeken.

dlp-marvel-hotel-concept-art-Lobby.jpg

Nieuwe attractie-sleutels van Peter Pan en Main Street Transportation in de maak

4 maart 2023 15:19

Ontwerp nieuwe lobby Disneyland Hotel online verschenen

4 maart 2023 15:02

Disneyland Paris gaat op zoek naar nieuwe zeemeermin

19 februari 2023 11:46
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.