Reclame

Ontdek de Star Wars en Frozen menu's en snacks in Disneyland Parijs

Al een klein hongertje?
2 minuten om te lezen
Ter gelegenheid van Legends of Force: een Star Wars Celebrations (tot 15 maart 2020) en de Frozen Celebration (tot 3 mei 2020), hebben de patissiers en koks van Disneyland Parijs hun creativiteit losgelaten en hebben ze exclusieve lekkernijen bedacht. Geniet mee!

Snacks uit een verre melkweg, far far away...

In het Walt Disney Studios Park kan je nog tot 15 maart 2020 epische avonturen beleven van de beroemde saga tijdens Legends of the Force: A Star Wars Celebration. Vind galactische smaken met exclusieve producten zoals iconische personages. Maak deel uit van het verzet door het Rebel Alliance-menu te proeven, met Chewbacca en R2-D2, verkrijgbaar bij Restaurant En coulisse, of ga naar de Dark Side met een nieuwe hamburger bij Annette's Diner (Disney Village).

Voor kleine trekjes bieden de verschillende kiosken in het park interstellaire lekkernijen zoals de X-Wing-taart, de Stormtrooper wafel of de Tie Fighter zandkoek.

... of die uit een betoverd bos

Ontmoet tijdens Frozen Celebration in het Disneyland Park Anna, Elsa en hun vrienden via verschillende gastronomische producten met zoete en hartige smaken (nog tot 3 mei 2020). Bezoek de Cinderella Inn (Fantasyland) of het Disneyland Hotel om te genieten van gerechten geïnspireerd door het betoverde bos uit de film Frozen 2.

Laat u verleiden door heerlijke lekkernijen die u kunt vinden op de verschillende kiosken in het park, zoals de zandkoek van Anna of Elsa, de donut van Olaf of de éclairs uit het Betoverende Bos. Om overdag op te warmen, kan je een pauze nemen met een warm drankje in het Victoria's Home-Style Restaurant (Main Street U.S.A.) met een met sneeuw bedekte Choc'Olaf of een Mystique Café.

Naar welke lekkernij kijk jij het meeste uit? De Star Wars menu's en snacks zijn nog te krijgen tot 15 maart 2020. De Frozen menu's en snacks nog tot 3 mei 2020.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47

Disney Electrical Sky Parade langer te zien in Disneyand Paris

13 april 2024 19:38
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.