Reclame

Ontbijt met Disney-figuren in Plaza Gardens

Mickey, Minnie, Donald en Pluto willen samen met jou ontbijten
5 minuten om te lezen
Tot voor kort kon je in Café Mickey ontbijten met je favoriete Disney-figuren. Voor de 25e verjaardag is dit ontbijt echter verplaatst naar het Disneyland Park. Meerbepaald het buffet-restaurant Plaza Gardens.

Café Mickey in Disney Village is terug open als een avondrestaurant met een Italiaans geïnspireerde keuken. Ontbijten doe je vanaf nu in Plaza Gardens in het Disneyland Park. Dit arrangement is onderdeel geworden van de nieuwe maaltijdopties die sinds einde maart beschikbaar zijn.

Iedereen kan een reservatie boeken, ook Gasten die niet verblijven in een Disney-hotel. De prijs per persoon bedraagt € 39 (vanaf 3 jaar) en reserveren doe je best een tijd op voorhand (max 60 dagen voor je bezoek), want dit ontbijt is zeer populair.

Maak je gebruik van één van de maaltijdopties en verblijf je in een Disney-hotel? Dan krijg je korting én voorrang. De meerprijzen bedragen het volgende:

  • Maaltijdoptie Hotel: € 20 per persoon voor 2-sterren hotels, € 10 per persoon voor 3- & 4-sterren hotels of € 5 per persoon voor 5-sterren hotels
  • Maaltijdoptie Standaard: € 20 per persoon
  • Maaltijdoptie Plus: € 12 per persoon
  • Maaltijdoptie Premium: inbegrepen (geen extra kosten)

Grote Finale in Disneyland Paris voor 30e verjaardag

6 maart 2023 21:43

Ontwerp nieuwe lobby Disneyland Hotel online verschenen

4 maart 2023 15:02

Exclusief D23 Gold Member evenement in Disneyland Paris

24 februari 2023 23:23
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.