Reclame

Disney Village verwelkomt nieuwe winkels met grotere Disney Store, vernieuwde LEGO Store en Sports Bar tegen eind 2024

Disney Village zal er volgend jaar helemaal anders uitzien!
3 minuten om te lezen
In een onthulling tijdens de persconferentie ter ere van Disneyland Paris' 32e verjaardag, heeft Disney een glimp gegeven van de toekomst van Disney Village met adembenemende concept arts en opwindend nieuws over nieuwe winkels die tegen eind 2024 hun deuren zullen openen.

De metamorfose van Disney Village, het bruisende centrum van winkels en entertainment bij Disneyland Paris, is in volle gang. Een van de meest opwindende aankondigingen is de transformatie van de iconische Disney Store tot 'Disney Wonders', een uitbreiding die de magie van Disney op nieuwe hoogten zal brengen. Hoewel de exacte openingsdatum nog niet bekend is, belooft Disney Wonders een spectaculaire beleving te worden, compleet met een uitgebreid assortiment aan Disney-franchises en seizoensgebonden artikelen die het hart van elke Disney-fan sneller zullen doen kloppen.

Naast Disney Wonders zullen er nog twee andere nieuwe winkelconcepten worden geïntroduceerd. The Disney Gallery en Disney Fashion zullen samengevoegd worden tot een lifestyle-shop met een verleidelijke mix van kleding, sieraden, accessoires en unieke samenwerkingen met andere merken belooft bezoekers te betoveren met een scala aan stijlvolle mogelijkheden. En voor degenen die op zoek zijn naar de perfecte toevoeging aan hun thuisinterieur, zal de nieuwe Disney 'home' winkel een schatkamer zijn van prachtige decoratieve stukken. Deze komt in de plaats van de huidige Disney Fashion Junior winkel.

De LEGO Store, een geliefde bestemming voor fans van bouwen en spelen, ondergaat ook een indrukwekkende update. Met een fotolocatie voor de winkel, imposante bouwwerken en interactieve speelstations, zal deze vernieuwde LEGO Store een bron van inspiratie en plezier zijn voor LEGO-liefhebbers van alle leeftijden.

Last but not least, een nieuwe Sports Bar zal zijn intrede doen in Disney Village, waardoor gasten de mogelijkheid hebben om te ontspannen en te genieten van sportevenementen in een levendige en gezellige sfeer.

De concept arts onthullen ook de betoverende 'Gardens of Wonders', oorspronkelijk ontworpen voor Disneyland Paris' 30e verjaardag, die de charme en magie van dit betoverende gedeelte nog verder versterken.

Met deze opwindende ontwikkelingen belooft Disney Village een nog betoverender en bruisender centrum te worden voor gasten van Disneyland Paris.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.