Reclame

Nieuwe TV-spot Disneyland Paris in stijl van TikTok

Ben jij fan?
1 minuut om te lezen
Disneyland Paris heeft een nieuwe TV-spot gelanceerd in een best opvallende stijl. In 45 seconden worden volg je een meisje dat Disney-figuren, shows en attracties tegenkomt. De stijl doet denken aan de populaire app 'TikTok'.

Onder het motto 'Wat zou de wereld zijn zonder magie?' volg je, in de 45 seconden durende video, een meisje dat de magie ontdekt van Disneyland Paris. Achtereenvolgend zie je attracties zoals Mad Hatter's Tea Cups, Phantom Manor, The Twilight Zone Tower of Terror, Buzz Lightyear Laser Blast en Big Thunder Mountain voorbij komen.

Verder zie je ook nog het schip van Kapitein Haak, Darth Vader en laat het meisje zien hoe je spinnenwebben afvuurt zoals Spider-Man. Dit kan een referentie zijn naar de nieuwe attractie in het Marvel themaland in het Walt Disney Studios Park waar je in de attractie spinnenwebben moet afvuren om Spider-Bots te verslaan.

Het filmpje wordt begeleid door het nummer 'The Sorcerer's Apprentice', de soundtrack van de Disney-film Fantasia uit 1940.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.