Reclame

Nieuwe trailer 'Lady and the Tramp' met spaghetti-scène

Ga jij kijken?
3 minuten om te lezen
Disney heeft een nieuwe trailer van de film 'Lady and the Tramp' (Lady en de Vagebond) gelost en heeft duidelijk geluisterd naar het grote publiek. In de trailer is duidelijk de gezichtsexpressie van de honden te zien, een kritiek die ze kregen tijdens de live-action remake van 'The Lion King'

In de trailer wordt er ook een duidelijk hint gegeven naar de beroemde spaghetti-scène, hoogstwaarschijnlijk dé scène waar iedereen op zit te wachten. De gezichtsexpressie is één van de nieuwigheden die Disney in de film heeft gestoken. Het afwezig zijn van deze expressies was een grote kritiek toen de film 'The Lion King' in de filmzalen verscheen. Opvallend wel, want in tegenstelling tot The Lion King, werd deze film gemaakt met echte honden. De expressie is er later met een computer aan toegevoegd.

'Lady and the Tramp' zal niet in de filmzalen te zien zijn, maar exclusief op Disney+, het nieuwe streamingplatform van Disney, vanaf 12 november 2019. Momenteel is Disney+ enkel beschikbaar in Nederlands. De Verenigde Staten en Canada volgen snel, maar wanneer België op de planning staat, is nog niet bekend.

Misschien ook interessant?

Cast Members staken voor meer loon

23 mei 2023 22:41

Avondshow 'Avengers: Power the Night' keert terug vanaf september 2023

9 mei 2023 21:44

Ritverloop nieuwe Frozen-attractie zichtbaar op nieuwe foto's

30 april 2023 15:21
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.