Reclame

Nieuwe show in The Lucky Nugget Saloon

Maar met een prijs...
1 minuut om te lezen
Vanaf 14 mei 2016 zal er de gloednieuwe show 'The Gold Rush Follies' starten in The Lucky Nugget Saloon. Dit is een marionetten-show met bekende figuren uit Toy Story.

The Lucky Nugget Saloon

The Lucky Nugget Saloon is gelegen in Frontierland en is geëvolueerd van een restaurant met bediening en de aanwezigheid van de Disney figuren, naar een self-service restaurant zonder de Disney figuren. Tot voor kort had het geen echte entertainment, behalve een bandje dat kwam optreden.

Nu wordt hier dus verandering in gebracht met de nieuwe show 'The Gold Rush Follies', gespeelde met marionetten. De show zal ongeveer 20 minuten duren en in 3 variaties per dag te zien zijn. Eentje met Jessie en Woody uit Toy Story, een andere met Mickey en Minnie Mouse en nog eentje met de vrienden van Mickey Mouse. De hele show wordt begeleid door een live band.

Vaak worden er ook mensen uit het publiek gevraagd om deel te nemen aan het dansen.

Maar met een prijs...

De nieuwe entertainment is een leuke toevoeging aan het self-service restaurant, maar jammer genoeg komt dit ook met een prijsverhoging van de menu's. Deze zijn ongeveer 2 euro duurder geworden. Als Disneyland Parijs de ervaring van zijn gasten wilt verbeteren, is het jammer om te zien dat dit ook gepaard gaat met een prijsverhoging.

Misschien ook interessant?

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47

Disney Village verwelkomt nieuwe winkels met grotere Disney Store, vernieuwde LEGO Store en Sports Bar tegen eind 2024

13 april 2024 19:02
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.