Reclame

Nieuwe show 'Dream... and Shine Brighter' in Disneyland Paris tijdens 30e verjaardag

Een nieuwe dagshow.
1 minuut om te lezen
Speciaal voor de 30e verjaardag is er in het Disneyland Park een nieuwe show te zien. Tijdens 'Dream... and Shine Brighter' nemen Mickey, Minnie, Donald en vele andere Disney Figuren je mee op een reis door de tijd.

De nieuwe show zal meerdere keren per dag te zien voor het Kasteel van Doornroosje, op Central Plaza. Het pas vernieuwde kasteel vormt de perfecte achtergrond. De show zal bestaan uit drie thema's: lachen, passie en dromen. Meer dan 30 Disney Figuren en dansers zullen te zien zijn met nieuwe kleurrijke praalwagens en een nieuwe soundtrack.

Mickey, Minnie, Donald, Daisy en de andere Disney Figuren krijgen voor de gelegenheid een nieuwe, kleurrijke outfit, speciaal gemaakt voor de 30e verjaardag. Tijdens de show komen ook andere Disney Figuren aan bod uit de geschiedenis van de animatie-films, waaronder de geest uit Aladdin, prinses Rapunzel, en Jessie en Woody uit Toy Story.

Om je een voorproefje te geven van de nieuwe kostuums die voor dit feest zijn ontworpen, organiseerde Disneyland Parijs zijn eigen modeshow, waarbij Mickey, Minnie en hun vrienden "op de catwalk gingen" in een unieke setting. Bekijk hieronder de video:

Misschien ook interessant?

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

13 april 2024 19:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.