Reclame

Nieuwe 'Prinsessen & Piraten festival' officieel voorgesteld

Nieuw in Disneyland Parijs, maar in Opera Garnier in Parijs
1 minuut om te lezen
Het nieuwe 'Prinsessen & Piraten festival' dat van 31 maart 2017 tot en met 31 mei 2017 zal plaatsvinden in het Disneyland Park, is officieel voorgesteld. Dit gebeurde deze keer niet in Disneyland Parijs zelf, maar in Opera Garnier in Parijs met een grote show.

Op de tonen van de nieuwe soundtrack van het festival kondigden de ambassadeurs van het festival Jimmy Ocean (piraat) en Betty Rose (prinses) de artiesten aan. Er werd een preview gegeven van de nieuwe kostuums en een voorstelling van alle Disney-figuren die aan de parade en shows zullen deelnemen. Zij zijn met maar liefst 100!

Het hoogtepunt van het festival is 'Disney Pirate or Princess: Make your Choice!', een interactieve show die vertrek vanuit twee delen van het park. De prinsessen vertrekken vanuit Fantasyland, terwijl de piraten vertrekken vanuit Main Street U.S.A.. Beiden houden ze een korte stop (Waltz Restaurant en Royal Castle Stage) om een show te geven om daarna door te gaan naar Central Plaza. Hier zal een grote show losbarsten met maar liefst 100 artiesten en Disney-figuren.

Bekijk de volledige video van de voorstelling:

Misschien ook interessant?

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

13 april 2024 19:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.