Reclame

Nieuwe prijzen voor jaarabonnementen

Nieuwe prijzen, exclusieve merchandising en evenementen!
5 minuten om te lezen
Één jaar na het uitbrengen van de nieuwe jaarabonnementen, verhoogt Disneyland Parijs niet alleen de prijs, maar ook ook de mogelijkheden voor de houders ervan. De VIP ruimte wordt uitgebreid en er zal exclusieve merchandising beschikbaar zijn.

"De prijs van de algemene toegangstickets wordt verhoogd en daarom volgen ook onze jaarabonnementen", vertelt Disneyland Parijs in een persbericht. Enkel de prijs van het duurste jaarabonnement, de Infinity-pas blijft ongewijzigd. 

Door het overdonderende succes van onze jaarabonnementen vorige jaar, heeft Disneyland Parijs besloten om de trouwe fans nog meer te belonen. Zo zal de VIP-ruimte voor de avondshow Disney's Illuminations en de parade Disney's Stars on Parade worden vergroot en komt er een VIP-ruimte bij de nieuwe Marvel-show Stark Expo presents: Energy for Tomorrow! in het Walt Disney Studios Park.

Verder zal er vanaf 12 april 2018 exclusieve merchandising beschikbaar zijn waaronder een lanyard, een pin, een tas en een holografisch t-shirt. Kortingen op andere merchandising, winkels en restaurants blijven hetzelfde.

Op 30 maart 2018 mogen houders van een jaarabonnement de 10e verjaardag van The Twilight Tower Of Terror mee vieren tijdens een exclusief verkleedfeest in de stijlen van de jaren 30.

Bekijk de nieuwe prijzen van de jaarabonnementen hieronder:

DiscoveryMagic FlexMagic PlusInfinity
Oude prijs€139€189€249€399
Nieuw prijs€149€219€259€399

Goedkoop naar Disneyland Paris?! Bekijk deze 9 tips!

24 maart 2023 14:31

Marvel superheld Hulk komt naar Disneyland Paris als meet en greet personage

15 maart 2023 17:54

Nieuwe attractie-sleutels van Peter Pan en Main Street Transportation in de maak

4 maart 2023 15:19
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.