Reclame

Nieuwe plexischermen worden geïnstalleerd om capaciteit te verhogen

Disneyland Paris maakt zich klaar voor de opening
1 minuut om te lezen
Disneyland Paris kijkt alvast naar de toekomst en probeert wachtrijen zo kort mogelijk te maken. Daarom worden er op dit moment extra plexischermen geïnstalleerd in wachtrijen en attractie-voertuigen. Dit moet gasten extra beschermen en de capaciteit verhogen.

Vorige zomer draaide Disneyland Paris op verlaagde capaciteit. Nu lijkt het extra maatregelen te nemen zodat er meer bezoekers in de parken kunnen rondlopen. Één van deze maatregelen is het plaatsen van extra plexischermen in attractie-voertuigen. Zo kunnen meerdere gasten, die niet in elkaars bubbel zitten, in eenzelfde voertuig zitten. Hierdoor wordt de capaciteit van de attractie enorm verhoogd. Ook de opstapplaatsen worden voorzien van extra plexischermen. De schermen worden zo geplaatst zodat ze de ervaring van de attractie niet verhinderen.

Momenteel worden de schermen geïnstalleerd in de attracties RC Racer, Star Tours, Tower of Terror, Hyperspace Mountain, Peter Pan's Flight, Phantom Manor, 'it's a small world' en de toekomstige attractie Cars Road Trip.

Foto's: OutsidEars.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.