Reclame

Nieuwe merchandising van populaire attracties komt naar Disneyland Paris

Attracties zoals Phantom Manor, Big Thunder Mountain en andere.
9 minuten om te lezen
Opwindend nieuws voor Disney-fans! Tijdens de Disneyland Paris 30 Grand Finale Gala is aangekondigd dat er nieuwe attractie-geïnspireerde merchandise binnenkort naar het park komt. Dit omvat items geïnspireerd door populaire attracties zoals 'it's a small world', Big Thunder Mountain, Phantom Manor, Tower of Terror en Pirates of the Caribbean.
dlp-merchandising-attracties-04

Een van de opvallende stukken die tijdens de aankondiging werd getoond, was een klok gemodelleerd naar de buitenkant van de lift van de Tower of Terror-attractie. De aandacht voor detail op dit item is indrukwekkend en zal zeker een populaire toevoeging zijn aan de collectie van elke Disney-fan.

dlp-merchandising-attracties-03

Naast de Tower of Terror-klok werd ook een lijn Hollywood Tower of Terror-kleding aangekondigd, inclusief shirts, jassen en sweatshirts. Fans van de iconische rit zullen dol zijn op het kunnen tonen van hun liefde voor de attractie met deze stijlvolle stukken.

dlp-merchandising-attracties-01

Phantom Manor, nog een geliefde attractie, inspireerde twee unieke items die tijdens de aankondiging werden getoond. Deze omvatten een klein huis dat opengaat en een prachtig sieraad. Beide stukken bevatten de ingewikkelde en spookachtige details die van Phantom Manor zo'n gedenkwaardige ervaring maken.

dlp-merchandising-attracties-05

Voor fans van 'it's a small world' is er een charmant klein huis gemaakt dat opent om een ​​heerlijke scène binnenin te onthullen. Dit zal zeker een populair item zijn voor verzamelaars en fans van de klassieke attractie.

dlp-merchandising-attracties-06

Last but not least werd ook een paar Big Thunder Mountain Railroad geïnspireerde oor-hoofdbanden aangekondigd. Deze bevatten de beroemde berg op het ene oor en een trein op het andere, met een cowboyhoed in het midden. Dit zijn de perfecte accessoires voor elke Disney-fan die een vleugje Wild West-avontuur aan hun park-outfit wil toevoegen.

Over het algemeen zal de nieuwe attractie-geïnspireerde merchandise die naar Disneyland Paris komt, fans van alle leeftijden zeker opwinden. Van unieke stukken geïnspireerd door klassieke ritten tot stijlvolle kleding en accessoires, er is voor ieder wat wils in deze opwindende nieuwe collectie. Houd een oogje in het zeil voor deze items die binnenkort in het park te koop zullen zijn!

Foto's: DLPReport.

Misschien ook interessant?

Drie nieuwe poppen in rolstoelen maken debuut in "it's a small world"

7 mei 2023 22:26

Sluit je aan bij de Avengers en beleef samen machtige MARVEL missies in Avengers Campus!

7 mei 2023 15:20

Ritverloop nieuwe Frozen-attractie zichtbaar op nieuwe foto's

30 april 2023 15:21
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.