Reclame

Nieuwe luchtbeelden tonen voortgang werken Walt Disney Studios Park

De werken zijn volop bezig.
5 minuten om te lezen
Op YouTube zijn nieuwe beelden verschenen van een vlucht over Disneyland Paris. Hierin zien we niet alleen het Disneyland Park, maar ook van de werken in het Walt Disney Studios Park. De contouren van het nieuwe park zijn al duidelijk zichtbaar.

De beelden werden gemaakt door Instagram-account papageekendebardeur. Hij vloog, samen met zijn vriendin, in een klein vliegtuig over Disneyland Paris. Als we inzoomen op de werken in het Walt Disney Studios Park, dan zijn de nieuwe themalanden al duidelijk zichtbaar.

dlp-wds-expansion-01.jpeg

Er wordt op dit moment gebouwd aan het Marvel-gebied, maar ook aan de nieuwe boulevard, het meer en het Frozen-gebied. De contouren van het grote meer zijn duidelijk te zien. Achter de oude ingang van Studio Tram Tour is al ruimte gemaakt voor de nieuwe boulevard, maar is de route van de oude attractie nog steeds aanwezig.

Wat opvallend is, is dat blijkbaar de grondvesten van de nieuwe Frozen-attractie al klaar zijn. Deze zie je bovenaan de afbeelding. Door de Coronacrisis hebben de werken even stilgelegen en de vraag is natuurlijk hoe Disney hiermee zal omgaan. Zo is er bijvoorbeeld nog niets te zien van het Star Wars-gebied. Door de verminderde inkomsten is het mogelijk dat enkel het Marvel-gebied en het Frozen-gebied voorlopig worden afgewerkt.

Misschien ook interessant?

De Cable Car Bake Shop heropent met nieuwe gebakjes, muffins en cupcakes

26 mei 2023 22:50

Sluit je aan bij de Avengers en beleef samen machtige MARVEL missies in Avengers Campus!

7 mei 2023 15:20

Ritverloop nieuwe Frozen-attractie zichtbaar op nieuwe foto's

30 april 2023 15:21
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.