Reclame

Nieuwe live-action remake van Peter Pan op komst

Peter en Wendy krijgen een nieuwe film.
4 minuten om te lezen
Peter Pan, het sprookje over de jongeman die nooit volwassen wil worden, krijgt een nieuwe live-action remake. De film zal 'Peter Pan & Wendy' heten, naar het originele boek van J.M. Barrie. De cast zal vooral uit kinderen bestaan.

Eerder verschenen al versies van de Disney-klassieker, waaronder 'Hook' van Steven Spielberg en 'Pan' van Joe Wright. Deze keer gaat Disney zelf aan de slag met zijn klassieker uit 1953.

Disney heeft besloten om vooral met kinderen te werken. Het sprookje gaat immers over Peter Pan die samen met Wendy en een groep kinderen naar het magische Neverland vliegt. Alexander Molony (12, rechts op de foto) en Ever Anderson (12, links op de foto) zullen de rol vertolken van respectievelijk Peter Pan en Wendy. Beide zijn nieuwe in filmwereld.

Ever-Anderson-Alexander-Molony.jpg

Geruchten gaan de ronde dat de Oscargenomineerde actrice Margot Robbie in de rol van Tinkerbell zou kruipen en Oscarwinnaar Joaquin Phoenix de rol van kapitein Haak zou vertolken. De regie van deze nieuwe live-action film zal in handen komen van David Lowery, die al eerder verantwoordelijk was voor de live- action film Peter en de Draak (uit 2016).

Een releasedatum is nog niet bekend gemaakt.


Misschien ook interessant?

Nieuwe Ariel uit The Little Mermaid te zien in Disneyland Paris

26 mei 2023 22:20

Disneyland Paris viert World Wish Day met speciale pre-parade

4 mei 2023 21:58

Ritverloop nieuwe Frozen-attractie zichtbaar op nieuwe foto's

30 april 2023 15:21
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.