Reclame

Nieuwe, limited-edition, sleutel van Spider-Man W.E.B. Adventure

Get them while they're hot!
5 minuten om te lezen
Vanaf vrijdag 14 oktober 2022 kan je bij de Walt Disney Store in het Walt Disney Studios Park een unieke, limited-edition, souvenirsleutel van de attractie Spider-Man W.E.B. Adventure. De sleutel is de volgende in rij in reeks sleutels voor de meest iconische attracties en momenten van Disneyland Parijs.

Eerder verscheen ook al een sleutel van Buzz Lightyear Laser BlastPirates of the CaribbeanAlice in WonderlandBig Thunder MountainStar Tours, Phantom Manor, Le Carrousel de Lancelot en La Cabane des Robinson. De sleutel van de attractie Spider-Man W.E.B. Adventure is de volgende in rij en opnieuw beperkt in oplage. Er zijn 2022 exemplaren beschikbaar. Een referentie naar het openingsjaar van de attractie in het Walt Disney Studios Park.

Het verkrijgen van de sleutel doet je opnieuw door een reservatie te maken via de LineBerty app. Dit kan vanaf12 oktober 2022 om 18.00 uur. De sleutel zelf is pas te koop op14 oktober 2022 om 09.30u bij de winkel 'Walt Disney Store' in het Walt Disney Studios Park. Je mag maximaal twee sleutels per persoon aankopen. Één sleutel kost €27.

dlp-wds-sleutel-spider-man.jpg

Eerste blik op muurschildering voor 'Luca' ruimte in Pizzeria Bella Notte in Disneyland Parijs

2 maart 2023 23:11

Ontmoet The Mandalorian en Grogu tijdelijk in Disneyland Paris

2 maart 2023 14:45

Exclusief D23 Gold Member evenement in Disneyland Paris

24 februari 2023 23:23
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.