Nieuwe, limited-edition, sleutel van Ratatouille

Get them while they're hot!
4 minuten om te lezen
Vanaf eind februari kan je bij de winkel Chez Marianne in Toon Studio (Walt Disney Studios Park) een unieke, limited-edition, souvenirsleutels van de attractie Ratatouille krijgen. De sleutel is de volgende in rij in reeks sleutels voor de meest iconische attracties van Disneyland Parijs.

Eerder verscheen ook al een sleutel van Pirates of the CaribbeanAlice in WonderlandBig Thunder MountainStar Tours en Phantom Manor. De sleutel van Ratatouille is de volgende in rij en opnieuw beperkt in oplage. Er zijn 2014 exemplaren beschikbaar. Een referentie naar het openingsjaar van de attractie in Disneyland Paris.

Het verkrijgen van de sleutel verloopt deze keer anders. Bij de vorige sleutels ontstonden er zeer lange rijen voor de winkels. Nu moet je je op 26 februari 2020 vanaf 18.00 uur registeren van de app 'LineBerty'.  De sleutel zelf is pas te koop op 29 februari 2020 bij de winkel 'Chez Marianne' in het Walt Disney Studios Park. Je mag maximaal twee sleutels per persoon aankopen. Één sleutel kost €24,99.

dlp-sleutel-remy-ratatouille.JPG

Bob Igor opnieuw CEO bij The Walt Disney Company

22 november 2022 20:51

Nederlandse Disney Imagineer vertelt over nieuw Frozen-themaland in Disneyland Paris

21 november 2022 20:31

Nieuwe LED-lampjes op het kasteel tijdens kerst

14 november 2022 13:51
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.