Reclame

Nieuwe, limited-edition, sleutel van La Cabane des Robinson

Get them while they're hot!
4 minuten om te lezen
Vanaf vrijdag 30 september 2022 kan je bij de winkel Indiana Jones Adventure Outpost in het Disneyland Park een unieke, limited-edition, souvenirsleutel van de attractie La Cabane des Robinson krijgen. De sleutel is de volgende in rij in reeks sleutels voor de meest iconische attracties en momenten van Disneyland Parijs.

Eerder verscheen ook al een sleutel van Buzz Lightyear Laser BlastPirates of the CaribbeanAlice in WonderlandBig Thunder MountainStar Tours, Phantom Manor en Le Carrousel de Lancelot. De sleutel van de attractie La Cabane des Robinson is de volgende in rij en opnieuw beperkt in oplage. Er zijn 1992 exemplaren beschikbaar. Een referentie naar het openingsjaar van de attractie in het Disneyland Park.

Het verkrijgen van de sleutel doet je opnieuw door een reservatie te maken via de LineBerty app. Dit kan vanaf28 september 2022 om 18.00 uur. De sleutel zelf is pas te koop op30 september 2022 om 09.30u bij de winkel 'Indiana Jones Adventure Outpost' in het Disneyland Park (Adventureland). Je mag maximaal twee sleutels per persoon aankopen. Één sleutel kost €27.

dlp-sleutel-cabine-de-robinsson.jpg

Misschien ook interessant?

Disneyland Paris viert World Wish Day met speciale pre-parade

4 mei 2023 21:58

Ritverloop nieuwe Frozen-attractie zichtbaar op nieuwe foto's

30 april 2023 15:21

Een magisch weekend voor Make-A-Wish kinderen

26 april 2023 22:17
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.