Reclame

Nieuwe, limited-edition, sleutel van 'it's a small world'

Get them while they're hot!
1 minuut om te lezen
Vanaf vrijdag 23 juli 2021 kan je bij de winkel World of Disney in Disney Village een nieuwe, limited-edition sleutel van de bekende attractie 'it's a small world' kopen. Er snel bij zijn is de boodschap! Reserveren worden toegelaten vanaf 23 juli via de LineBerty app.

De limited-edition sleutels zijn altijd een groot succes en zorgen voor lange wachtrijen. Normaal gezien worden ze dicht bij de attractie verkocht waarvoor de sleutel symbool staat, maar deze keer heeft Disneyland Paris er opnieuw voor gekozen om ze te verkopen in de winkel World of Disney in Disney Village.

De sleutel staat symbool voor de attractie 'it's a small world', de bekende bootjesattractie met de dansende poppen en de catchy muziek. Op de sleutel staat een grote klok die ook in het decors van de attractie terugkomt en de boot die je kan zijn aan de fontein voor de ingang. Van deze sleutel zijn er 1966 exemplaren beschikbaar.

Vanaf 23 juli 2021 18.00 uur kan je een digitaal ticket reserveren via de LineBerty app. Zonder dit ticket kan je geen sleutel bemachtigen en heeft het dus geen zin in een wachtrij te staan. De sleutels kosten €27 per stuk en zijn gelimiteerd tot twee per persoon.

Misschien ook interessant?

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.