Reclame

Nieuwe, limited-edition, sleutel van Indiana Jones attractie

Get them while they're hot!
1 minuut om te lezen
Vanaf vrijdag 22 april 2022 kan je bij de winkel Indiana Jones Adventure Output in Adventureland (Disneyland Park) een unieke, limited-edition, souvenirsleutel van de attractie Indiana Jones et Le Temple Du Péril krijgen. De sleutel is de volgende in rij in reeks sleutels voor de meest iconische attracties van Disneyland Parijs.

Eerder verscheen ook al een sleutel van Buzz Lightyear Laser BlastPirates of the CaribbeanAlice in WonderlandBig Thunder MountainStar Tours, Phantom Manor en Le Carrousel de Lancelot. De sleutel van Indiana Jones is de volgende in rij en opnieuw beperkt in oplage. Er zijn 1993 exemplaren beschikbaar. Een referentie naar het openingsjaar van de attractie in Disneyland Paris.

Het verkrijgen van de sleutel doet je opnieuw door een reservatie te maken via de LineBerty app. Dit kan vanaf 20 april 2022 om 18.00 uur. De sleutel zelf is pas te koop op 22 april 2022 bij de winkel 'Indiana Jones Adventure Outpost' in het Disneyland Park. Je mag maximaal twee sleutels per persoon aankopen. Één sleutel kost €27.

Misschien ook interessant?

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda in Avengers Campus

13 april 2024 19:54

Disney Electrical Sky Parade langer te zien in Disneyand Paris

13 april 2024 19:38
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.