Reclame

Nieuwe, limited-edition, sleutel van de Disneyland Railroad

Get them while they're hot!
4 minuten om te lezen
Alle aan boord! Want vanaf vrijdag 18 februari 2022 kan je bij de winkel The Storybook Store op Main Street U.S.A. (Disneyland Park) een unieke, limited-edition, souvenirsleutels van de stoomtrein Disneyland Railroad krijgen. De sleutel is de volgende in rij in reeks sleutels voor de meest iconische attracties van Disneyland Parijs.

Eerder verscheen ook al een sleutel van Buzz Lightyear Laser BlastPirates of the CaribbeanAlice in WonderlandBig Thunder MountainStar Tours, Phantom Manor en Le Carrousel de Lancelot. De sleutel van de Disneyland Railroad is de volgende in rij en opnieuw beperkt in oplage. Er zijn 1992 exemplaren beschikbaar. Een referentie naar het openingsjaar van de attractie in Disneyland Paris.

Het verkrijgen van de sleutel doet je opnieuw door een reservatie te maken via de LineBerty app. Dit kan vanaf16 februari 2022 om 18.00 uur. De sleutel zelf is pas te koop op18 februari 2022 bij de winkel 'The Storybook Store' in het Disneyland Park. Je mag maximaal twee sleutels per persoon aankopen. Één sleutel kost €27.

dlp-sleutel-railroad.jpeg

Misschien ook interessant?

Nieuwe Ariel uit The Little Mermaid te zien in Disneyland Paris

26 mei 2023 22:20

Disneyland Parijs introduceert Guardians of the Galaxy eten & drinken

7 mei 2023 23:31

Een magisch weekend voor Make-A-Wish kinderen

26 april 2023 22:17
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.