Reclame

Nieuwe kerstparade 'Mickey's Dazzling Christmas Parade' tijdens kerstseizoen

Ga jij ook een kijkje nemen?
1 minuut om te lezen
Disneyland Paris heeft de afgelopen jaren in het geheim gewerkt aan een nieuwe kerstparade. Mickey's Dazzling Christmas Parade is eindelijk klaar om getoond te worden aan het grote publiek vanaf 13 november 2021.

"Deze nieuwe parade is een verrassing, want er is een versie voor overdag en het wordt een nieuwe show tegen het vallen van de avond met honderdduizenden lichten die de praalwagens verlichten en een nieuw verhaal vertellen", zegt Emanuel Lenormand, Show Director bij Disneyland Parijs.

Het is de eerste keer dat Disneyland Paris dit systeem zal toepassen. Het doet denken aan de Main Street Electrical Light Parade waar volledige verlichte wagens door Main Street U.S.A. reden. De nieuwe kerstparade bestaat uit vijf gigantische praalwagens, met niet alleen Mickey en zijn vrienden, maar ook Disney Prinsessen en de Kerstman, vergezeld door Tinkerbell. De kerstman is enkel te zien op 25 december 2021.

Elk van deze praalwagens zal een idyllisch kersttafereel vertegenwoordigen met traditionele versieringen en paradeartiesten zullen gekleed gaan in lichtgevende kostuums die speciaal voor de gelegenheid zijn ontworpen.

Bekijk hier alvast de eerste wagens en en achter de schermen filpmje.

Misschien ook interessant?

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

13 april 2024 19:10

Disney Village verwelkomt nieuwe winkels met grotere Disney Store, vernieuwde LEGO Store en Sports Bar tegen eind 2024

13 april 2024 19:02
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.