Reclame

Nieuwe Frozen attractie opent in Disneyland Paris

Zing mee met de meest iconische liedjes..
3 minuten om te lezen
In het Walt Disney Studios Park is de nieuwe Frozen-attractie 'Frozen: A Musical Invitation' geopend. In deze tweedelige show leer je magische bewegingen en kan je meezingen op de meest iconische liedjes uit Frozen zoals 'Let it Go' en 'Love is an Open Door'.

Fans van de Disney-film Frozen kunnen vanaf nu terecht in het Walt Disney Studios Park. De nieuwe Frozen-attractie 'Frozen: A Musical Invitation' opende afgelopen weekend haar deuren. Speciaal voor de opening werd het oude 'Art of Disney Animation' werd omgedoopt tot 'Animation Celebration'. Het gebouw staat nog steeds in teken van de Disney-animatie, maar het hoogtepunt is de nieuwe Frozen-singalong.

Voor je de eerste ruimte kan betreden, krijg je eerst een pre-show te zien waarin beelden te zien zijn van de nieuwe Frozen 2 film met op de achtergrond herkenbare liedjes uit de film.

Hierna stap je binnen de eerste ruimte voor het begin van je Frozen-avontuur. Zoek beschutting voor de sneeuw, neem plaats in de comfortabele schuren naast 'Wandering Oaken’s Trading Post and Sauna' en maak je klaar om 'Reindeers are Better then People' te zingen met Kristoff en Sven, die voor de eerste keer in Disneyland Paris zijn. De show is is deels in het Frans en deels in Engels te beleven.

Nadat je stembanden zijn gesmeerd, word je meegesleept in de dolgekke Frozen sfeer als Anna en Kristoff je helpen om je eigen magische bewegingen te ontdekken. Kun jij ze op tijd leren om Elsa te verrassen, samen met de inwoners van Arendelle?

Na het oefenen van je magische bewegingen ben je klaar om de comfortabele schuren achter je te laten, en het gevecht aan te gaan met de ijselijke wind op weg naar het spectaculaire en sprankelende ijspaleis op de top van de Noordberg. Dit is het tweede deel van de show.

Nu is het tijd om Elsa te verrassen. Vier haar krachten en de magie die we allemaal in ons dragen gevolgd door de vrolijke meezingers 'Let it Go!' en 'Love is An Open Door'.

Na de show kom je terug in het Animation Celebration gebouw terecht waar je kan leren hoe je een Disney-figuur kan tekenen. Verder is er nog de mogelijkheid om de sneeuwpop Olaf te ontmoeten, maar hiervoor moet je wel registreren via de LineBerty app.

Bekijk hier de volledige show:

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Disney Electrical Sky Parade langer te zien in Disneyand Paris

13 april 2024 19:38
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.