Reclame

Nieuwe foto's van Cars-renovatie tonen nieuw opstapstation

De attractie krijgt ook een 'nieuwe' naam
1 minuut om te lezen
Online zijn nieuwe foto's verschenen van de werken aan de Cars-attractie in het Walt Disney Studios Park. De oude Studio Tram Tours: Behind the Magic wordt momenteel omgevormd tot een Cars-attractie met een nieuw opstapstation en decors.

De attractie krijgt een nieuwe route. De oude route stond in de weg van de uitbreidingen. Hier komt achter een paar jaar een grote boulevard naar een prachtig meer. De nieuwe Cars-attractie krijgt een nieuw opstapstation dat te zien is op de foto's. Deze zal liggen in het themaland 'Toy Story Playland'. Verder is ook de ingang van de scène Catastrophe Canyon te zien.

Disneyland Paris heeft ook een 'nieuwe' naam bekend gemaakt. Eerst was er sprake van 'Cars Road Trip: Route 66'. Door een rechtenkwestie, wordt de naam ingekort naar 'Cars Road Trip'. Het gedeelte 'Route 66' is in Europa een handelsmerk en mag daarom niet gebruikt worden. Jammer, want dit deel is net een verwijzing naar de films. Het stadje 'Radiator Springs' , waar ook de attractie het verhaal van verteld, is namelijk gelegen langs Route 66.

Foto's: DLP Rescue Rangers

Misschien ook interessant?

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Disney Electrical Sky Parade langer te zien in Disneyand Paris

13 april 2024 19:38
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.