Reclame

Nieuwe Disney Symphony of Colors show in Disneyland Paris met drones

Nieuwe ervaringen voor Disneyland Paris.
1 minuut om te lezen
Het Disneyland Park maakt zich in 2024 op voor een nieuwe avondshow. Vanaf 8 januari 2024 kan je in het Disneyland Park genieten van 'Disney Symphony of Colors', een avondshow met drones en projecties bij het kasteel van Doornroosje.

De show vervangt de avondshow Disney D-Light die te zien was tijdens de vieringen van de 30e verjaardag van Disneyland Paris en maakt onderdeel uit van 'Disney Symphony of Colors'. Tijdens deze gloednieuwe avondshow zal je als gast het gevoel hebben dat er een parade boven het resort vliegt! Tijdens de show wordt er gebruik gemaakt van een magische combinatie van fonteinen, lichten, videoprojecties en gesynchroniseerde drones die geanimeerde praalwagens in de lucht tekenen als een knipoog naar iconische parades zoals de Main Street Electrical Parade en de Disney Fantillusion Parade.

Het plezier stopt daar niet, want gasten krijgen ook de kans om te dansen en te genieten van zeer kleurrijke momenten tijdens een geheel nieuwe, energieke show die vanaf 10 februari 2024 wordt gelanceerd. Deze originele show, die meerdere keren per dag wordt opgevoerd voor het Kasteel van Doornroosje, viert de geweldige animatie van Disney en Pixar door Mickey, Minnie, Donald, Daisy, Goofy en vele andere geliefde Disney- en Pixar-personages samen te brengen, zoals als Timon (The Lion King), Joy (Inside Out) en Mirabel (Encanto), die voor het eerst in een show in Disneyland Park zullen verschijnen.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 17

28 april 2024 19:23

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.