Reclame

Nieuwe concept-art toont promenade naar grote meer in Walt Disney Studios Park

We kunnen alvast niet wachten!
4 minuten om te lezen
Disney heeft een nieuwe concept-art getoond van de promenade in het Walt Disney Studios Park. De nieuwe promenade zal je binnenkort uitzicht geven over het grote meer en bevat onder meer lantaarns, bomen, bloemperken en een restuarant.

Langs de promenade kan je prachtige tuinen vinden, geïnspireerd rond populaire Disney-verhalen. Ze krijgt bijvoorbeeld de Rapunzel Garden een eigen, nieuwe attractie. Deze attractie wordt een kopie van de theekopjesmolen Mad Heater's Tea Cups in het Disneyland Park, maar met houten bootjes. Naast de attractie komt een kleine vijver. Deze is niet te verwarren met het grote meer, waar momenteel aan wordt gebouwd.

Verder is de nieuwe ingang van Toy Story Playland te zien met de grote standbeelden van Woody en Jessy. Tegenover de ingang komt een nieuwe, elegante Engelse tuin, met verwijzingen naar onder andere Peter Pan en Mary Poppins.

Op het einde van de promenade kan je een groot zelfbedieningsrestaurant vinden met 250 zitplaatsen en een terras. In het restaurant zijn ontmoetingen met Disney Figuren mogelijk.

dlp-concept-art-walt-disney-studios.JPG
dlp-concept-art-walt-disney-studios-entrance.JPG

Misschien ook interessant?

Avondshow 'Avengers: Power the Night' keert terug vanaf september 2023

9 mei 2023 21:44

Drie nieuwe poppen in rolstoelen maken debuut in "it's a small world"

7 mei 2023 22:26

Bevestigd: live-action kleine zeemeermin Ariel komt deze zomer naar Disneyland Paris

29 april 2023 21:24
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.