Nieuwe beelden van renovatie Pinocchio-attractie

Wat vind jij van het resultaat?
3 minuten om te lezen
Disneyland Paris is ervoor aan het zorgen dat de attracties weer spik en span zijn. De afgelopen weken werd er hard gewerkt aan twee attracties in Fantasyland, namelijk Pinocchio en Sneeuwwitje. Het resultaat van de attractie Pinocchio is alvast geweldig.

"We zijn vooraan gestart en werken scène per scène af", vertelt Morgan Fardoux, één van de artiesten. "Vooral de scene met Pleasure Island heeft een grote update gehad".

De attractie heeft nieuwe LED-verlichting gekregen, waardoor het blacklight-effect nog beter tot zijn recht komt. Vele decorstukken waren onzichtbaar geworden door de jaren heen door stof en het gebruik van schoonmaakproducten, dus hebben bijna alle decorstukken een nieuw likje verf gekregen. Hierdoor lijkt het alsof sommige scènes gloednieuw zijn. Door het gebruik van fluoriscerende verf, geven de decors een prachtige gloed.

"De werken stonden normaal gepland voor later dit jaar", laat Morgan weten, "maar door de sluiting werden ze naar voor gehaald." Hierdoor konden ze de werken uitvoeren zonder dat er gasten hinder zouden ondervinden. Er moesten bijvoorbeeld geen schuttingen geplaatst worden. De werken moeten afgerond zijn als de Disney-Parken terug opengaan.

Winnie the Pooh Dekbedovertrek voor Ledikant - 100x135 cm- Inclusief kussensloop
Disney Winnie The Pooh

€ 19,71

Disney Zonnescherm Winnie The Pooh 36 X 45 Cm Oranje 2 Stuks
Disney | 44 cm | Oranje

€ 8,49

PremiumBenefits - Diamond Painting Winnie de Pooh - Inclusief Opbergdoos en Accessoires - Diamond Painting Pakket Volledig - Winnie the Poeh
PremiumBenefits

€ 36,95

Disney Interstat Boekje Baby's Eerste Jaar - Girl
Disney | Babys eerste jaar

€ 11,99

Disney Nicotoy Knuffel Winnie the Pooh 61 cm
Disney | 2 - 100 jaar | Hoogte 61 cm

€ 19,99

Disney’s Winnie the pooh Kleurboek +/- 16 kleurplaten
Disney | 3 - 99 jaar

€ 4,95

Orbitron wordt volledig vernieuwd

22 april 2021 22:21

Wow! Nieuwe ingang Buzz Lightyear Laserblast ziet er fantastisch uit

10 april 2021 16:18

Nieuwe details over renovatie Disney Village

3 april 2021 16:50
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.