Reclame

Nieuwe beelden van renovatie Pinocchio-attractie

Wat vind jij van het resultaat?
1 minuut om te lezen
Disneyland Paris is ervoor aan het zorgen dat de attracties weer spik en span zijn. De afgelopen weken werd er hard gewerkt aan twee attracties in Fantasyland, namelijk Pinocchio en Sneeuwwitje. Het resultaat van de attractie Pinocchio is alvast geweldig.

"We zijn vooraan gestart en werken scène per scène af", vertelt Morgan Fardoux, één van de artiesten. "Vooral de scene met Pleasure Island heeft een grote update gehad".

De attractie heeft nieuwe LED-verlichting gekregen, waardoor het blacklight-effect nog beter tot zijn recht komt. Vele decorstukken waren onzichtbaar geworden door de jaren heen door stof en het gebruik van schoonmaakproducten, dus hebben bijna alle decorstukken een nieuw likje verf gekregen. Hierdoor lijkt het alsof sommige scènes gloednieuw zijn. Door het gebruik van fluoriscerende verf, geven de decors een prachtige gloed.

"De werken stonden normaal gepland voor later dit jaar", laat Morgan weten, "maar door de sluiting werden ze naar voor gehaald." Hierdoor konden ze de werken uitvoeren zonder dat er gasten hinder zouden ondervinden. Er moesten bijvoorbeeld geen schuttingen geplaatst worden. De werken moeten afgerond zijn als de Disney-Parken terug opengaan.

Misschien ook interessant?

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda in Avengers Campus

13 april 2024 19:54

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

13 april 2024 19:10
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.