Reclame

Nieuwe 4D-bioscoop geopend in Disney Village

Film beleven was nog nooit zo echt!
1 minuut om te lezen
Een film beleven in Disneyland Parijs was nog nooit zo echt dankzij de nieuwe 4D-filmzaal. Deze werd geopend in de Gaumont-bioscoop in Disney Village. De nieuwe 4D technologie voegt bewegende stoelen, wind-, geur-, mist- en watereffecten toe aan de filmervaring.

De Gaumont-bioscoop bevindt zich langs de ingang van de diner-show Bufallo Bill's Wild West Show. Sinds kort is er één zal uitgerust met de 4D-technologie, die vergelijkbaar is met de vroegere attractie "Honey, I shrunk the audience" die van 1999 tot 2010 te zien was in het Discoveryland Theater. Zo kunnen de stoelen bewegen en kan er gebruik gemaakt worden van wind-, geur-, mist- en watereffecten tijdens de film.

Momenteel kan je in de bioscoop in Disney Village enkel de films "Solo: A Star Wars Story" en "Jurassic World: Fallen Kingdom". Jammer genoeg zijn deze films enkel het frans te bekijken (zonder ondertiteling). Hopelijk past Disneyland Parijs dit in de toekomst aan. Een ticket voor de bioscoop kost € 19,99. Voor de 3D-bril betaal je € 1 extra.


Misschien ook interessant?

Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda in Avengers Campus

13 april 2024 19:54

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

13 april 2024 19:10

Disney Village verwelkomt nieuwe winkels met grotere Disney Store, vernieuwde LEGO Store en Sports Bar tegen eind 2024

13 april 2024 19:02
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.