Reclame

Nieuw menu voor restaurant 'Captain Jacks'

Toevallig een hongerke?
2 minuten om te lezen
Het restaurant Jack Sparrow, Captain Jack's heeft op 1 juli 2023 de deuren opnieuw geopend met een gloednieuw, exotisch menu. Op de kaart staan vooral visgerechten, maar ook aan de vegetariër is gedacht.

Stap aan boord van een onvergetelijk culinair avontuur in het hart van Disneyland Parijs, waar magie en gastronomie hand in hand gaan. Welkom bij 'Captain Jack's,' het legendarische restaurant dat je meeneemt op een smakelijke reis naar de wereld van piraten, schatten en avontuur.

Gelegen in Adventureland, biedt dit unieke eetgelegenheid niet alleen een welverdiende rust voor de avontuurlijke gast, maar ook een onvergetelijke ervaring die de zintuigen prikkelt en harten steelt.

Met zijn intrigerende nautische thema en warme, gastvrije sfeer is 'Captain Jack's' meer dan alleen een plek om te dineren; het is een betoverende bestemming op zich. Of je nu een fervente fan bent van de 'Pirates of the Caribbean'-films of gewoon op zoek bent naar een culinair avontuur, dit restaurant biedt voor elk wat wils.

Ontdek het nieuwe, smakelijke menu, samengesteld met oog voor detail en passie voor smaak. Van overheerlijke gegrilde filet, gegrilde papegaaivis tot sappige steaks en kip, maar ook verrukkelijke vegetarische gerechten zoals een veggie curry, of quinoa salade, de keuken van 'Captain Jack's' belooft de meest veeleisende fijnproevers te bekoren. Terwijl je geniet van je maaltijd, worden je zintuigen verwend met fascinerende decoraties, geïnspireerd door historische piratenlegendes en intrigerende zeewerelden.

Maar 'Captain Jack's' biedt meer dan alleen heerlijk eten; het is een ervaring die je onderdompelt in het leven van een echte piraat. Laat je vermaken door de vrolijke cast members die in prachtige kostuums de unieke sfeer van het restaurant tot leven brengen. Verhalen van schatten en verloren avonturen worden gedeeld terwijl je dineert in het gezelschap van de legendarische Jack Sparrow. Dus leg je anker aan!

Misschien ook interessant?

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47

Disney Electrical Sky Parade langer te zien in Disneyand Paris

13 april 2024 19:38

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

13 april 2024 19:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.