Nieuw 'The Lion King & Jungle Festival' van start gegaan in Disneyland Parijs

Geniet van Simba, Baloo en vele andere..
8 minuten om te lezen
In Disneyland Parijs is het nieuwe 'The Lion King & Jungle Festival' van start gegaan. Het nieuwe seizoen staat in teken van twee Disney-klassiekers 'The Lion King' en 'The Jungle Book' met 2 nieuwe shows en entertainment in diverse themalanden.

In het gloednieuwe Frontierland Theater kan je kijken naar de nieuwe show The Lion King: Rhythms of the Pride Lands. Het theater is speciaal voor de show helemaal opnieuw gebouwd. Hierdoor kunnen er meer bezoekers naar de show kijken en kan er gebruik gemaakt worden van de nieuwste technieken, zoals projecties en een groot LED scherm.

Tijdens de 30 minuten durende show kan je genieten van de meest iconische momenten uit The Lion King. Ze bestaat uit een mix van dans, muziek, projecties, kloppende drums en hypnotiserende ritmes. Spring, swing en brul mee met zangers, dansers en acrobaten gekleed als Rafiki, Simba, Timon, Pumbaa, Nala, Mufasa en Scar.

Tegenover het theater kan je Djembe Joy Village vinden. Deze bevat een winkel met talrijke souvenirs, een snack locatie en een kleine podium voor optredens  van traditionele Afrikaanse Djembe-drum. Leer het zelf spelen tijdens de Djembe Academy!

Ben je meer fan van 'The Jungle Book'? Dan is Central Plaza en Main Street U.S.A. the place to be. Tijdens de The Jungle Book Jive parade kan je meezingen met bekende nummers zoals 'Trust In Me' en 'I Wanna Be Like You'. Dans mee met Baloo, King Louie en hun vrienden  tijdens de jungle dance-along en help ontdekkingsreiziger Mickey en zijn bemanning navigeren door een mysterieus land en ontdek een  levensgroot dierenrijk.

Vanuit Main Street U.S.A. en Fantasyland rijden de kleurrijke praalwagens met diverse Disney-figuren, met natuurlijk Mickey en Minnie in een speciale outfit, richting Central Plaza. Hier wordt halt gehouden en nemen de Disney-figuren plaats op de vier podia voor een mini show. Deze wordt afgesloten met een poedervuurwerk.

Verder heb je speciale snacks en merchandising beschikbaar in het Disneyland Park. The Lion King & Jungle Festival is nog tot 22 september 2019 te zien in Disney Parijs.

Paladone - Disney Star Wars Menalorian Baby Yoda 3D mok
Merchandise | 350 ml | Keramiek

€ 20,99

Disney Beauty en the Beast - Chip - mok
Paladone | 35 ml | Keramiek

€ 18,15

Disney Minnie Mouse ontbijtset - servies - 3 delig - magnetron bestendig
Disney | Plastic

€ 12,95

Paladone - Disney Star Wars Menalorian 3D mok
Paladone | 650 ml | Aardewerk

€ 24,6

Brandweer man Sam- kinderservies - 3 delig - Brandweerman Sam servies
Disney

€ 15,95

Disney Cars Ontbijtset - 3 delig - Multi
Disney Cars | Polypropyleen

€ 16,61

Live-action en heldhaftige ontmoetingen in Avengers Campus

26 mei 2022 18:07

Concept Art: dit is de buitenkant van PYM Kitchen

26 mei 2022 17:56

Eerste blik op Marvel merchandising met Spider-Bots en WEB Tech-accessoires in Avengers Campus

26 mei 2022 17:48
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.