Reclame

Nieuw! Hip-Hop festival in het Walt Disney Studios Park

Na dance en Jazz... hip hop!
1 minuut om te lezen
Bereid je voor op de grootste bijeenkomst van hiphopartiesten van het jaar in Disneyland Parijs: met Franse zangers, verfspuiters, dansers en vele andere artiesten die de Walt Disney Studios samen overnemen, wordt dit het ultieme hiphopfeestje !

Na het dance-festival Electroland en Disney Loves Jazz organiseert Disneyland Parijs nu een heus Hip Hop festival.  Het tweedaagse evenement, dat de Hip Hop Live Experience als naam kreeg, zal doorgaan op 7 en 8 juni 2019 van 20.00 tot 02.00 uur. 

Tijdens het evenement kan je genieten van Hip-Hop, Rap en RnB concerten op Production Courtyard, dans-, beatbox- en verspuiters workshops en optredens. Natuurlijk zijn ook je favoriete Disney-figuren aanwezig en zijn talrijke attracties gewoon geopend. Tickets zijn beperkt, maar nog niet in verkoop.

Deze zomer staat het Walt Disney Studios Park in teken van de muziek met drie evenementen die elkaar opvolgen. Na het Hip-Hop festival, vindt Disney Loves Jazz plaats op 15 juni 2019 en hierna het dance-festival Electroland van 5 tot en met 7 juli 2019.

Misschien ook interessant?

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda in Avengers Campus

13 april 2024 19:54

Disney Electrical Sky Parade langer te zien in Disneyand Paris

13 april 2024 19:38
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.