Reclame

Nieuw evenement voor houders jaarpas met voorproefje 30e verjaardag

Ga jij ook gaan?
1 minuut om te lezen
Op vrijdag 25 maart 2022 organiseert Disneyland Paris opnieuw een evenement voor houders van een jaarpas. Het is het eerste evenement sinds de start van de pandemie in maart 2020. Het evenement zal in teken staan van de 30e verjaardag van Disneyland Paris.

Het laatste evenement voor houders van een jaarpas, moest op 13 maart 2020 plaatsvinden. Disneyland Park Adventures moest een terugblik worden op de 'Euro Disney'-tijd, maar werd afgelast door de eerste lockdown. Het nieuwe evenement op 25 maart 2022 staat volledig in teken van de 30e verjaardag van Disneyland Paris. Het programma is nog niet bekend, maar volgens een tweet van fan-account DLPReport lijkt het programma gelijkaardig aan dat van het afgelaste evenement met een kijk in het verleden van 30 jaar Disneyland Paris.

Als dit het geval zou zijn, dan kan je tijdens de avond genieten van iconische shows en parades uit de geschiedenis van Disneyland Paris die voor één avond terugkeren naar de parken. Dankzij een speciale avondshow met vuurwerk, beleef je 30 jaar aan muziekherinneringen. Verder zullen er talrijke, en ook zeldzame, Disney Figuren te zien zijn in de Disney Parken.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

13 april 2024 19:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.