Reclame

Nieuw boek over Pirates of the Caribbean verkrijgbaar in Disneyland Parijs

Ontdek de attractie door de ogen van de Disney Imagineers.
4 minuten om te lezen
Vanaf 27 februari 2019 kan je in Disneyland Parijs een uniek boek kopen over de attractie Pirates of the Caribbean in Adventureland. Het boek vertelt het verhaal van de Parijse versie die in 1992 werd geopend door de ogen van de Disney Imagineers.

Na de grote renovatie van Pirates of the Caribbean in 2018, werd het boek gemaakt en verzonden naar talrijke Disney-fansites als promotie. De reactie was echter zo groot, dat Disneyland Parijs heeft besloten het boek uit te brengen voor iedereen. Het boek is tweetalig (frans en engels) en telt 96 pagina's vol met de geschiedenis van de attractie. Het werd samengesteld met oude foto's, document en anekdotesvan de Disney Imagineers die aan de eerste versie van de attractie hebben gewerkt in 1992.

dlp-piratesofthecaribbean-boek-03.jpg

Het boek is te verkrijgen in de souvenirwinkel naast de attractie (Coffre du Capitaine), maar ook bij de Storybook Store op Main Street U.S.A. en The Disney Gallery in Disney Village. De prijs is €19,99 per stuk.

Later dit jaar zal er ook een soortgelijk boek verschijnen over Phantom Manor, met details over de renovatie en het originele verhaal.

Met kinderen naar Disneyland Paris? Check deze 11 tips!

26 maart 2023 17:33

Grote Finale in Disneyland Paris voor 30e verjaardag

6 maart 2023 21:43

Nieuwe attractie-sleutels van Peter Pan en Main Street Transportation in de maak

4 maart 2023 15:19
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.