Neem een uniek stuk van Disneyland Paris mee als souvenir

Het doek van het kasteel werd gerecycleerd.
8 minuten om te lezen
Gasten van Disneyland Paris kunnen binnenkort een uniek souvenirs mee naar huis nemen. Disneyland Paris heeft het doek dat te zien was tijdens de werken aan het kasteel gerecycleerd. Het werd omgevormd tot allerlei soorten tassen. Elk stuk is uniek.

Tijdens de grote renovatie van het Kasteel van Doornroosje werd het volledig in de steigers gezet. Op de steigers werd een groot doek aangebracht zodat gasten toch nog het kasteel konden zien en eventueel er een foto mee maken.

dlp-gerecycleerd-doek-Château-de-la-Belle-au-Bois-Dormant-avec-bâche-1.jpg

Disneyland Paris zet al langer in op ecologie de locale economie en heeft nu het doek volledig gerecycleerd in samenwerking met het Franse bedrijf BILUM, een in Ile de France gevestigde onderneming die gespecialiseerd is in het upcyclen van zeilen en andere materialen om unieke lederwaren te creëren.

Vanaf 9 september kunnen gasten een beperkte oplage ontdekken van draagtassen, plunjezakken, aktetassen en buidels die zijn vervaardigd met behulp van het gerecyclede doek dat het kasteel van Doornroosje bedekte tijdens de renovatiewerkzaamheden. Deze items zullen worden verkocht in The Storybook Store, in Main Street U.S.A. Elk van de 2300 stukken uit de collectie zijn volledig met de hand zijn gemaakt Dit is de perfecte gelegenheid om items te kopen die zowel de kunst als de geschiedenis van Disneyland Parijs vieren via het iconische kasteel dat zo wordt bewonderd door gasten.

dlp-gerecycleerd-doek-Disneyland-Paris-by-Bilum-6.jpg

“We zijn bijzonder verheugd om deze unieke collectie te lanceren die is gewijd aan het kasteel van Doornroosje – het icoon van onze bestemming – waarmee onze fans een authentiek stukje magie mee naar huis kunnen nemen. Bovendien is dit project voor ons een kans om samen te werken met een lokaal Frans bedrijf dat de ecologische en sociale waarden van Disneyland Paris deelt”, zegt Jean-David Marque, Merchandise & Retail Director bij Disneyland Paris.

De collectie is beschikbaar vanaf 9 september in The Storybook Store (Main Street U.S.A., Disneyland Park) zolang de voorraad strekt. De prijzen van artikelen variëren van € 30 tot € 140. Houders van een abonnementen zijn al een dag eerder welkom.

Frozen 2 Elsa - Pop
Disney Frozen | 3 - 10 jaar | Modepop

€ 16,94

Frozen 2 Pratende Elsa en Vrienden - Pop
Disney Frozen | 3 - 10 jaar | Modepop

€ 29,99

Funko Pop! Disney - Stitch met Ukelele - Lilo & Stitch Figuur - 9cm
Funko | Funko

€ 21,9

Disney Princess Long Locks Rapunzel - Pop
Disney Princess | 3 - 12 jaar | Modepop

€ 24,95

Poppenkleding Prinses Elsa - Kleertjes geschikt voor o.a. BABY born - Poppenkleertjes 43 cm
Isa's Friends | 3 - 99 jaar

€ 11,95

Disney's Grootste Hits (CD)
Disney | CD | 2 disks | oktober 2014

€ 17,99

Disneyland Paris stopt met het uitdelen van geprinte plattegronden

2 oktober 2022 15:33

La Cabane des Robinson opent opnieuw met talrijke veiligheidsnetten

2 oktober 2022 15:22

Speel binnenkort Monopoly met een Disneyland Paris thema

27 september 2022 20:27
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.