Reclame

Neem een exclusieve kijk in het nieuwe Disney's Hotel New York - The Art of Marvel

Het hotel is bijna klaar voor opening.
5 minuten om te lezen
De verbouwingen aan het nieuwe Disney's Hotel New York - The Art of Marvel zijn bijna voltooid. Het nieuwe hotel zal de grootste collectie aan Marvel-kunstwerken tentoonstellen, zonder af te doen aan de geest van New York.

Het nieuwe hotel wordt een samensmelting van het Marvel universum en de eigenheid van New York City. Het is één van de meest ambitieuze projecten van Disneyland Paris van de afgelopen jaren. De opening was gepland voor juni 2020, maar het Coronavirus gooide roet in het eten. Nu staat de opening gepland voor 2021.

dlp-refurbishment-hotel-new-york-the-art-of-marvel-04.png

Het hotel is volledig opnieuw ontworpen in een meer eigentijdse stijl. Vanaf het moment dat je het hotel binnenstapt wordt de geest van New York City weerspiegeld in de verticale lijnen, die verwijzen naar de karakteristieke wolkenkrabbers.

Marvel-kunstwerken maken een groot deel uit van het nieuwe hotel. Maar liefst 95 kunstenaars hebben meer dan 300 werken gemaakt die tentoongesteld worden op verschillende plaatsen.

dlp-refurbishment-hotel-new-york-the-art-of-marvel-11.png

Verder zijn er twee nieuwe restaurants, het Manhattan en Downtown Restaurant een nieuwe Skyline Bar met een prachtige zicht over New York, met natuurlijk het Avengers hoofdkwartier. Dit zicht werd mogelijk gemaakt door 3D technologie. Leuk weetje, het uitzicht veranderd naargelang het moment van de dag. Ook hier gaat de zon onder!

Bekijk de transformatie van het hotel in het onderstaande filmpje.

Foto's en video copyright Disney.

Kerstboom in Disneyland Paris nog steeds aanwezig

17 januari 2023 21:09

De avondshow Disney Dreams keert terug naar Disneyland Paris

10 januari 2023 22:17

Nieuwe droneshow "Avengers: Power the Night" tijdens Grote Finale 30e verjaardag in Disneyland Paris

10 januari 2023 21:47
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.