Reclame

Muziek van Disney's Hotel New York - The Art of Marvel beschikbaar op streamingplatformen

Ben jij ook zo fan van de muziek?
4 minuten om te lezen
Als je in Disney's Hotel New York - The Art of Marvel loopt, dan hoor je muziek uit de Marvel-films en -series. Deze muziek werd speciaal geremixed voor het hotel door producer Naveed Dezfoli. Tot nu toe moest je in het hotel aanwezig zijn om deze muziek te beluisteren, maar deze is nu ook digitaal beschikbaar.

"De muziek uit de films is speciaal gemaakt om de films te ondersteunen", vertelt prodcuer Naveed Dezfoli. Deze kon dus niet gebruikt worden in het eerste hotel dat volledig aan Marvel is toegewijd en moest dus opnieuw geremixed worden om als achtergrondmuziek gebruikt te kunnen worden. "We hebben er een nieuwe stijl van gemaakt zodat het een eerbetoon aan de cultuur en stijl van New York wordt.", vertelt Naveed.

De stijl wordt Chillhop genoemd, en is nauw verbonden met de cultuur van New York. Het is een frisse benadering van hiphop en jazz, met pakkende patronen en soms zelfs een beetje humor.

Het album is beschikbaar op verschillende streamingplatformen waaronder Spotify, Apple Music, Amazon Music, YouTube Music, Deezer en vele andere. Scan de QR-code hieronder voor een link naar het album. Meer weten over de totstandkoming van deze muziek? Lees dan het volledige interview met Naveed Dezfoli op de website van Disneyland Paris.

Art-of-Marvel-QR-Code24-768x768.png

Disneyland Paris brengt bekende muziek uit op LP (Vinyl)

30 januari 2023 14:42

Nieuw, vegan ontbijt te krijgen bij Auberge de Cendrillon

12 januari 2023 22:07

Nieuwe droneshow "Avengers: Power the Night" tijdens Grote Finale 30e verjaardag in Disneyland Paris

10 januari 2023 21:47
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.