Reclame

Mika komt naar Disneyland Paris Pride 2020

De volledige line-up moet nog bekend gemaakt worden.
1 minuut om te lezen
De zanger Mika is de headline van Disneyland Paris Pride 2020, een LHBT-evenement in Disneyland Paris dat volledig in teken staat van de diversiteit. Dit jaar belooft Disneyland Paris dat het evenement luider, trotser en kleurrijker dan ooit zal worden.

Op zaterdag 6 juni 2020 kleurt Disneyland Paris in alle kleuren van de regenboog. De tweede editie van Disneyland Paris Pride wordt gehouden in het Disneyland Park van 20.00u tot 02.00u.

Geniet van een Pride Parade zoals je er nog nooit één gezien hebt  die trekt door de straten van het Disneyland Park, Disney-figuren die je overal in het park verwelkomen en dit bijzondere moment met je willen delen, de uitzonderlijke kans om tot diep in de nacht te genieten van de spannende attracties in het Disneyland Park, bekende dj's die je met bonkende beats uitnodigen voor een onvergetelijk feest en nog veel meer magische verrassingen!

Dit jaar zal de zanger Mika de headline zijn van het evenement. Mika werd bekend door liedjes zoals 'Grace Kelly' en 'Relax, take it easy'. Sinds 2012 is hijzelf uit de kast gekomen. Vorig jaar trad ook Boy George en Years and Years op. De volledige line-up moet nog bekend gemaakt worden.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

13 april 2024 19:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.