Reclame

Mickey's Philharmagic komt naar Disneyland Paris met nieuwe 4D attractie

Ga mee met Donald en Mickey op avontuur!
5 minuten om te lezen
Disneyland Parijs heeft een nieuwe show aangekondigd voor het Discoveryland Theater in het Disneyland Park. Dagelijks zal er de 4D show 'Mickey's Philharmagic' te zien zijn met Mickey Mous en Donald Duck in de hoofdrol.

De muzikale show'Mickey's Philharmagic' komt overgewaaid vanuit Amerika en neemt je mee op een reis langs de meest bekende scènes uit verschillende Disney-klassiekers waaronder Beauty and the Beast (Belle en het beest), The Little Mermaid (de kleine zeemeermin), The Lion King (de leeuwenkoning), Fantasia, Peter Pan en Aladdin.

Tijdens de show is Mickey Mouse de dirigent van een groot orkest en moet Donald Duck de instrumenten klaarzetten. Hij heeft echter de magische hoed van Mickey gevonden en wekt daarmee alle instrumenten tot leven die iedereen meenemen van de ene Disney-klassieker naar de andere.

Houders van een jaarpaspoort krijgen op 29 en 30 september 2018 de kans om de attractie als eerste te beleven tijdens de 'AP Previews'. Vanaf 1 oktober 2018 kan iedereen naar de show gaan kijken.

Het Discoveryland Theater is sinds maart 2018 gesloten na de filmvoorstelling van 'Star Wars: Path of the Jedi'. Midden oktober 2018 zou de eerste 4D show in premiere gaan. Mickey's Philharmagic is momenteel als te zien in het Magic Kingdom in Amerika, Hong Kong Disneyland en Tokyo Disneyland.

Mickeys-PhilharMagic-Paris.jpg

Misschien ook interessant?

Drie nieuwe poppen in rolstoelen maken debuut in "it's a small world"

7 mei 2023 22:26

Bevestigd: live-action kleine zeemeermin Ariel komt deze zomer naar Disneyland Paris

29 april 2023 21:24

Een magisch weekend voor Make-A-Wish kinderen

26 april 2023 22:17
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.