Reclame

Mickey Mouse viert 90e verjaardag met nieuwe shows en entertainment

De 90e verjaardag van de meest bekende muis gaat niet onopgemerkt voorbij!
7 minuten om te lezen
De meest bekende muis viert dit jaar zijn 90e verjaardag en dat laat Disneyland Parijs niet onopgemerkt voorbij gaan. Vanaf 1 oktober 2018 kan je 90 dagen lang genieten van leuke verrassingen, waaronder een nieuwe attractie, een nieuwe praalwagen, shows en entertainment in beide parken.

Alle Disney-resorts over de hele wereld vieren dit jaar uitbundig de verjaardag van Mickey Mouse. Op 18 november 2018 wordt hij 90 en dat moet gevierd worden met nieuwe limited-edition merchandising, snacks en fotolocaties doorheen de parken.

In het Disneyland Park zal je in alle themalanden grote cupcakes, inclusief cupcake-meisjes zien staan waarmee je op de foto kan. Ook zal je diverse soorten cupcakes kunnen kopen. Elk themaland heeft zijn eigen smaken.

Nieuwe attractie

Mickey is vanaf 1 oktober de ster in een nieuwe show! Mickey's Philharmagic neemt je mee op een reis langs de meest bekende scènes uit de Disney-filmklassiekers. De show zal te zien zijn in het Discoveryland Theater dat momenteel wordt verbouwd. De attractie is al te zien in de Amerikaans Disney-parken en in Tokyo Disneyland.

dlp-insideears.jpg

Nieuwe praalwagen

Halloween is in 2018 helemaal terug van weggeweest, inclusief de Harvest Celebration Parade. Dit jaar zal er een nieuwe praalwagen te zien zijn gebaseerd op de attractie Phantom Manor. De praalwagen krijgt de naam 'Mickey’s Illusion Manor' waarbij Mickey een bezoek brengt aan de Parijse versie van The Haunted Mansion.

dlp praalwagen phantom manor

Nieuwe show

Tijdens het seizoen 'Disney's Betoverende Kerst' keert de show 'Mickey’s Christmas Big Band' terug, maar deze keer als een interactieve show. Mickey speelt op de drums samen met een live orkest, zangers en dansers! Hij brengt de meeste iconische kerstliedjes. De locatie verandert dit jaar naar Production Courtyard in het Walt Disney Studios Park.

Mickey's Christmas Big Band

Misschien ook interessant?

Sluit je aan bij de Avengers en beleef samen machtige MARVEL missies in Avengers Campus!

7 mei 2023 15:20

Disneyland Paris viert World Wish Day met speciale pre-parade

4 mei 2023 21:58

Ritverloop nieuwe Frozen-attractie zichtbaar op nieuwe foto's

30 april 2023 15:21
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.