Mickey Mouse viert 90e verjaardag met nieuwe shows en entertainment

De 90e verjaardag van de meest bekende muis gaat niet onopgemerkt voorbij!
7 minuten om te lezen
De meest bekende muis viert dit jaar zijn 90e verjaardag en dat laat Disneyland Parijs niet onopgemerkt voorbij gaan. Vanaf 1 oktober 2018 kan je 90 dagen lang genieten van leuke verrassingen, waaronder een nieuwe attractie, een nieuwe praalwagen, shows en entertainment in beide parken.

Alle Disney-resorts over de hele wereld vieren dit jaar uitbundig de verjaardag van Mickey Mouse. Op 18 november 2018 wordt hij 90 en dat moet gevierd worden met nieuwe limited-edition merchandising, snacks en fotolocaties doorheen de parken.

In het Disneyland Park zal je in alle themalanden grote cupcakes, inclusief cupcake-meisjes zien staan waarmee je op de foto kan. Ook zal je diverse soorten cupcakes kunnen kopen. Elk themaland heeft zijn eigen smaken.

Nieuwe attractie

Mickey is vanaf 1 oktober de ster in een nieuwe show! Mickey's Philharmagic neemt je mee op een reis langs de meest bekende scènes uit de Disney-filmklassiekers. De show zal te zien zijn in het Discoveryland Theater dat momenteel wordt verbouwd. De attractie is al te zien in de Amerikaans Disney-parken en in Tokyo Disneyland.

dlp-insideears.jpg

Nieuwe praalwagen

Halloween is in 2018 helemaal terug van weggeweest, inclusief de Harvest Celebration Parade. Dit jaar zal er een nieuwe praalwagen te zien zijn gebaseerd op de attractie Phantom Manor. De praalwagen krijgt de naam 'Mickey’s Illusion Manor' waarbij Mickey een bezoek brengt aan de Parijse versie van The Haunted Mansion.

dlp praalwagen phantom manor

Nieuwe show

Tijdens het seizoen 'Disney's Betoverende Kerst' keert de show 'Mickey’s Christmas Big Band' terug, maar deze keer als een interactieve show. Mickey speelt op de drums samen met een live orkest, zangers en dansers! Hij brengt de meeste iconische kerstliedjes. De locatie verandert dit jaar naar Production Courtyard in het Walt Disney Studios Park.

Mickey's Christmas Big Band

Funko Pop! Disney - Stitch met Ukelele - Lilo & Stitch Figuur - 9cm
Funko | Funko

€ 21,9

Oral-B Stages Power - Disney Frozen - Opzetborstels - 12 stuks
Oral B | 12 artikelen in verpakking

€ 28,49

Frozen Magisch Tekenboek - Elsa en Anna Kleurboek - Kleurboek Meisjes - Waterkleurboek - Kleurboek Kinderen - Magische Stiften - Toverstiften - Tekenboek Disney Figuren - Kleuren met Water - Waterkleurboek - Herbruikbaar Kleurboek
Jacey Store | 3 - 99 jaar

€ 13,95

LEGO Disney - Mickey Mouse & Minnie Mouse Buildable Characters (43179)
LEGO | 18 - 99 jaar | 1739 onderdelen | Geen minifiguren | 2020

€ 179,99

Oral-B Kids Opzetborstels Met Disney Mickey Mouse-figuren, 9 Stuks
Oral B | 9 artikelen in verpakking

€ 26,99

Disney Star Wars Mandalorian The Child Baby Yoda Pluche in Tas
Mattel | Mattel | Star Wars | Mattel GmbH

€ 35,87

La Cabane des Robinson opent opnieuw met talrijke veiligheidsnetten

2 oktober 2022 15:22

Disneyland Paris werkt aan nieuwe Pixar-theatershow

15 september 2022 21:58

Toy Story Playland krijgt nieuwe ingang met Woody en Jessy

15 september 2022 20:44
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.