Reclame

Mickey Mouse verlicht Eiffeltoren in Parijs voor verjaardag

Met een geweldige show
1 minuut om te lezen
Ter gelegenheid van het dertigjarig bestaan van Disneyland Paris was bij de wereldberoemde Eiffeltoren in Parijs een speciale lichtshow te zien. Tijdens de show werd de toren verlicht in de verjaardagskleuren van het resort.

Disneyland Paris nodigde dertig VIP-gasten uit om het spektakel van dichtbij te beleven. Ze werden opgehaald door een tourbus die volledige bekleed was met stickers van de 30e verjaardag. Na een kort ritje naar hartje Parijs, werden ze verwelkomd door Minnie Mouse.

Hierna nam Mickey Mouse het over en begon aan een prachtige lichtshow op de tonen van het verjaardagslief 'Un Monde Qui S'Illumine'. Tijdens de show werden de Jardins du Trocadéro en als kers op de taart, de Eiffeltoren verlicht in de verjaardagskleuren.

"In al mijn jaren dat ik er werk heb ik nog nooit zo'n prachtige show gezien", zegt Binta, Cast Member en Disney VoluntEAR. De show vond al eind april plaats, maar Disney plaatste pas later een video op YouTube. Met de show haalt Disneyland Paris de sterkte band met Parijs aan.

Misschien ook interessant?

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.