Reclame

Mickey and the Magician keert terug voor 30e verjaardag Disneyland Paris

Fans van de show?
1 minuut om te lezen
De bekroonde show 'Mickey and the Magician' keert in 2022 terug naar het Walt Disney Studios Park. Dat heeft fan-site DLPReport bekend gemaakt op Twitter. Een exacte datum is niet bekend.

De mensen achter de fan-site DLPReport lopen dagelijks rond in de Disney Parken en krijgen vaak geruchten te horen van Cast Members en ingewijden. De theatershow met Mickey als goochelaar in de hoofdrol keert dus terug voor de 30e verjaardag van Disneyland Paris in 2022. Deze verjaardag wordt vanaf 6 maart 2022 gevierd.

(lees verder onder de tweet)

Mickey and the Magician was voor het eerst te zien in het Animagique Theater op 2 juli 2016, maar de voorstelling moesten noodgedwongen stoppen voor het Coronavirus in het begin van 2020. In 2016 won de show een award voor 'Best Theatrical Production' tijdens de IAAPA Brass Ring Awards.

In Mickey and the Magician speelt Mickey een assistent van een goochelaar. Hij moet 's avonds het atelier opruimen en maakt allerlei magische verhalen mee. Deze worden gecombineerd met bekende Disney-liedjes uit Belle en het Beest, The Lion King, Aladdin en Frozen.

Bekijk hier nog eens de volledige show:

Misschien ook interessant?

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.