Mickey and the Magician

Een nieuwe show met geweldige illusies
6 minuten om te lezen
Vanaf 2 juli 2016 zal deze nieuwe show, speciaal gemaakt voor Walt Disney Studios te zien zijn in Disneyland Parijs met onder andere bekende figuren uit de Disney films Frozen, The Lion King, Aladdin en Belle en het beest. 'Mickey and the Magician' draait om de muis met wie het allemaal begon. Het vervangt de oude show 'Animagique' in Studio 3, naast de ingang van Toon Studios waarvan de laatste voorstelling op 31 januari 2016 plaatsvond.

Een nieuw avontuur voor Mickey

Ga terug in tijd naar een 19e eeuws Parijs en treed binnen in een groot tovenaars atelier, waar de assistent niemand minder is dan Mickey Mouse. Mickey krijgt de opdracht om het hele atelier op te ruimen, maar hij geraakt afgeleid.

Volg Mickey terwijl hij de echte betekenis van het woord 'magie' leert kennen, want niets is wat het lijkt! Alles wat Mickey aanraakt, zorgt ervoor dat hij getransporteerd naar een magische wereld! Ga mee op een reis samen met bekende Disneyfiguren uit meest magische Disneyfilms waaronder de goede fee uit Assepoester, Rafiki uit The Lion King, de geest uit Aladdin, Lumière uit Belle en het Beest en Elza uit Frozen. Mickey wordt de held in een verhaal waar illusie en magie centraal staan.

Ook de muziek uit de bekende Disneyfilms worden in een nieuw jasje gestoken. De show is gedeeltelijk in het Engels en Frans.

Een leuk weetje nog over deze show is dat de performers niet alleen moeten dansen, maar dat ook het zingen live gebeurd en niet op voorhand is opgenomen. Mickey zal ook voor het eerst bewegende ogen en een bewegende mond hebben. De nieuwe interactieve Mickey is gearriveerd!


magican

Vanaf 2 juli 2016

Mickey and the magician is vanaf 2 juli 2016 meermaals per dag te zien in Studio 3 in het Walt Disney Studios park, dat voor de gelegenheid wordt omgetoverd tot 'Animagique Theather', als ode aan de vorige show. De voorstelling wordt een mix van de Franse en Engelse taal. De laatste voorstelling is op 8 januari 2017.

Update: op YouTube verscheen ondertussen een video van de volledige show.

Oral-B Kids Frozen 2 - Elektrische Tandenborstel - Powered By Braun - 1 Handvat en 1 opzetborstel
Oral B

€ 23,99

Frozen 2 Pratende Elsa en Vrienden - Pop
Disney Frozen | 3 - 10 jaar | Modepop

€ 29,99

Disney Frozen 2 Raamstickers - non-permanente raamstickers
Disney | 2 - 12 jaar | Stickeren

€ 4,55

IMC Toys Disney Frozen 2 Magic Microfoon met licht
IMC

€ 18,95

LEGO Disney Frozen Elsa en de Nokk IJsstal - 43209
LEGO | 4 - 7 jaar | 53 onderdelen | 1 minifiguren | 2022

€ 14,49

Toegang tot Avengers Campus? Lees hier hoe het werkt..

22 juli 2022 17:42

Minnie Mouse krijgt eigen meet en greet locatie in het Walt Disney Studios Park

26 juni 2022 17:11

Avengers Campus blijft langer open dan rest van het park

22 juni 2022 21:52
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.