Reclame

Meubilair Disney's Hotel New York te koop

Wil jij een zetel of een tafel in je woonkamer?
1 minuut om te lezen
Disney Hotel New York sloot enkele weken geleden definitief de deuren voor een renovatie van bijna anderhalf jaar. Echte fans van het hotel krijgen nu éénmalig de kans om een stukje van het hotel mee te nemen naar huis. Het meubilair staat te koop..

Het hotel wordt omgebouwd tot een Marvel-hotel. Onder de naam Disney's Hotel New York - The Art of Marvel zal je kunnen genieten van talrijke stijlen en schilderen uit de Marvel-films. De strakke, zakelijk stijl wordt dus behouden, maar krijgt een Marvel-tintje.

Momenteel is het meubilair al uit het hotel gehaald en opgeslagen in de naburige gemeente Pommeuse. Enkele kleine stukken zoals kastjes, tafels, zetels en stoelen worden nu ook te koop aangeboden. Prijzen variëren van €15 voor een nachtkastje tot €50 voor een fluwelen zetel. Vele stukken bevatten een opdruk van een appel, een verwijzing naar 'The Big Apple'.

Wil je graag bieden op iets, dan kan dit door een afspraak te maken op het franse nummer 0033680639946. Je krijgt ook de mogelijkheid om een kijkje te gaan nemen. Meubels worden niet opgestuurd, maar moeten afgehaald worden.

In 2020 zou het vernieuwde hotel terug open gaan.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

13 april 2024 19:10

Disney Village verwelkomt nieuwe winkels met grotere Disney Store, vernieuwde LEGO Store en Sports Bar tegen eind 2024

13 april 2024 19:02
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.