Reclame

Marvel-acteur en -regisseur op bezoek in Disneyland Paris

Marvel is populair
4 minuten om te lezen
Acteur Chris Evans, die Captain America speelt in de Marvel-films en regisseur Joe Russo waren afgelopen dagen te gast in Disneyland Paris. Op Twitter spreken beide hun lof uit over de Disney Parken in Parijs.

Disneyland Paris heeft enkele bekende gasten over de vloer gehad. Captain America himself kwam een kijkje nemen in de pas heropende Disney Parken. Chris Evans blijkt een grote fan te zijn van de attractie Crush's Coaster in het Walt Disney Studios Park. "We hebben een geweldige tijd gehad", staat te lezen, "Jullie moeten Crush's Coaster ook naar de States brengen".

Niet alleen Evans, maar ook regisseurs Joe en Anthony Russo waren aanwezig. De Russo-broers zijn bekend als regisseurs van de Marvel-films 'Captain America: The Winter Soldier', 'Captain America: Civil War', 'Avengers: Infinity War' en 'Avengers: Endgame'. Momenteel werken ze aan de live-action remake van 'Hercules'.

"Ik ga al 23 jaar naar Disney Parken", zegt Russo op Twitter. "Parijs moest ik nog aankruisen op de lijst. Het stelde niet teleur."

Foto's: Disneyland Paris & EricXDisney

Met kinderen naar Disneyland Paris? Check deze 11 tips!

26 maart 2023 17:33

Marvel superheld Hulk komt naar Disneyland Paris als meet en greet personage

15 maart 2023 17:54

Grote Finale in Disneyland Paris voor 30e verjaardag

6 maart 2023 21:43
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.