Reclame

#MagicKeepers: het brandweer- en reddingsteam

Zij houden een oogje in het zeil.
1 minuut om te lezen
28 april wordt erkend als Nationale Superheldendag. En dat is het moment Disneyland Parijs om zijn eigen Superhelden te vieren.

En dan hebben ze het niet over Thor, Captain America of Iron Man, maar over de Cast Members die in de Disney-parken ervoor zorgen dat de magie blijft behouden tijdens deze uitzonderlijke periode. Deze Cast Members worden door Disneyland Paris erkend als 'Magic Keepers'.

Ze hebben misschien geen superkrachten of dragen geen capes, maar ze zorgen ervoor dat de parken er tip top blijven uitzien, van de attracties, tot alle theaters, ruimtes, natuur, dieren en nog veel meer en klaar zijn voor een eventuele opening in de nabije toekomst.

Op deze speciale Nationale Superheldendag staan de Cast Members van het Fire and Rescue-team, oftewel de brandweer- en het reddingsteam in de kijker. Zij zorgen ervoor dat Disneyland Paris dag en nacht in goede handen is. Dagelijks worden de nodige controles gedaan en werken ze dus ter plaatse, in de Disney-parken om zo de magie te beschermen.

Misschien ook interessant?

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Disney Village verwelkomt nieuwe winkels met grotere Disney Store, vernieuwde LEGO Store en Sports Bar tegen eind 2024

13 april 2024 19:02
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.