Reclame

8 redenen waarom een verblijf in een Disney Hotel je ervaring extra magisch maakt

Waar magie tot leven komt !
4 minuten om te lezen
Een reis naar een Disney Park is altijd een onvergetelijke ervaring op zichzelf. Maar wist je dat je Disney avontuur nog magischer kan worden door te overnachten in een Disney Hotel? Deze betoverende accommodaties bieden niet alleen comfort en gemak, maar voegen ook een extra vleugje magie toe aan je hele verblijf. Hier zijn 8 redenen waarom een overnachting in een Disney Hotel je ervaring absoluut extra speciaal maakt:

1. Betoverende thematisering

Elk Disney Hotel is doordrenkt met het thema van je favoriete Disney verhalen. In Disney Sequoia Lodge wordt je ondergedompeld in de Amerikaanse natuur met onder andere Bambi als thema. In Disney Hotel New York - The Art of Marvel ontdek je je favoriete MARVEL superhelden. De kamers en de omgeving nemen je mee naar een andere wereld zodra je binnenkomt.

2. Extra vroege toegang tot de Disney Parken

Gasten van Disney Hotels genieten van Extra Magic Time in de Disney Parken. Hierdoor krijgt je toegang tot de Disney Parken voor de reguliere openingstijden. Zo kan je genieten van meer mogelijkheden om populaire attracties te beleven.

Vaak staan in het Disneyland Park ook verschillende Disney Figuren je op te wachten om samen met je op de foto te gaan.

3. Magie dicht bij de deur

De magie van Disneyland Paris start niet bij de poorten van een Disney Park. In een Disney Hotel begint de betovering al zodra je de lobby binnenstapt, met vriendelijke Cast Members, prachtige decoraties en mogelijkheden om geliefde personages te ontmoeten.

4. Gemak en comfort

Vele Disney Hotels liggen op loopafstand of zijn gemakkelijk bereikbaar via een gratis shuttlebus. Dit betekent minder gedoe en meer tijd om te genieten van je vakantie.

De nabijheid van de Disney Hotels tot de magie betekent dat je kunt genieten van het comfort van een rustpauze midden op de dag, om vervolgens weer vol energie de parken in te duiken voor nog meer avonturen.

5. Speciale Disney diensten

De Disney Cast Members staan altijd voor je klaar. Van hulp met reserveringen tot speciale verzoeken, ze staan klaar om je verblijf extra speciaal te maken.

Geef bijvoorbeeld je baggage af aan de receptie en krijg onmiddellijk je tickets voor de parken. Hierdoor kan je snel genieten van de magie. Is er eentje jarig? Dan kan je ook een speciale verjaardagstaart bestellen in de vorm van Mickey Mouse.

6. Disney merchandise binnen handbereik

De Disney Hotels hebben altijd een boutiek waar je souvenirs en merchandise kunt kopen zonder dat je naar Disney Village of de parken moet lopen. Dit betekent dat je je favoriete items gemakkelijk kunt bemachtigen.

Een extra voordeel voor gasten van een Disney Hotel is de Shopping Service. Hierdoor kan je de souvenirs die je in de Disney Parken koopt vanaf €50 laten afleveren in je Disney Hotel. Zo hoef je er niet mee rond te lopen. In de boetiek van je Disney Hotel kan je je souvenirs gaan ophalen in de avond. Vraag extra informatie in de boetiek van je Disney Hotel.

7. Neem een plons in het zwembad

Alle Disney Hotels beschikken over een zwembad dat doorheen de hele dag geopend is. Deze zwembaden zijn veel meer dan alleen een plek om even af te koelen; ze zijn ontworpen met de kenmerkende aandacht voor detail en thematische pracht die je in de Disney Parken vindt. Elke zwembad draagt het thema van het Disney Hotel waarin je verblijft en zijn gratis toegankelijk voor gasten.

Ideaal dus voor een leuke pauze doorheen de dag, of als ontspanning na een lange dag in de Disney Parken.

8. Flexibele boekingsvoorwaarden

Boek nu je verblijf, want dankzij de flexibele boekingsvoorwaarden kan je nu boeken zonder zorgen. Je kan je boeking tot 7 dagen voor aankomst gratis wijzigen of annuleren, in flexibele termijnen betalen en momenteel betaal je geen boekingskosten, dit is het ideale moment om te boeken!

Kortom, een overnachting in een Disney Hotel transformeert je Disney ervaring in een ware magische reis. Van thematisering en gemak tot exclusieve voordelen, deze hotels bieden een betoverende wereld buiten de parken zelf. Als je een onvergetelijke, magische en zorgeloze Disney vakantie wilt, is een verblijf in een Disney Hotel zeker de moeite waard!

Misschien ook interessant?

Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda in Avengers Campus

13 april 2024 19:54

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47

Disney Electrical Sky Parade langer te zien in Disneyand Paris

13 april 2024 19:38
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.