Reclame

Live-action en heldhaftige ontmoetingen in Avengers Campus

Naar wie ga jij eerst?
1 minuut om te lezen
In Avengers Campus worden gasten rekruten en trainen ze samen met de Marvel Superhelden. Het avontuur zit boordevol actie, want Avengers Campus brengt de machtigste helden van de aarde uit bijna elke hoek samen.

Doorheen de dag kan je genieten van live-action stunts en heldhaftige ontmoetingen, met onder andere Spider Man, Iron Man, Captain Marvel, Black Panther, Black Widow, Thor en Loki. Voor het eerste in Disneyland Paris zal je ook Sam Wilson als Captain America, Ant-Man en The Wasp, Okoye en de Dora Milaje van Wakanda kunnen zien in het Walt Disney Studios Park.

Deze Superhelden staan klaar om Avengers Campus te verdedigen, wat kan leiden tot actie op de daken en over de hele campus. Laat je beste dance-moves zien tijdens een interactieve dance-off met Star-Lord en Gamora uit Guardians of the Galaxy. Rekruten willen daar zeker rondhangen om te zien wat er gebeurt. Wil je zelf mee trainen met de Superhelden? Dan kan je naar de meet en greet locatie 'Training Center' gaan.

Voor de eerste keer in een Disney Park, kan een dynamische ‘freeze frame’ videosequentie, gemaakt door Disney PhotoPass™ met 27 camera’s rondom de actie, deze ontmoetingen met Captain Marvel of Iron Man vastleggen en er onvergetelijke momenten van maken. Deze speciale ontmoetingen kunnen worden geboekt via de Disneyland Paris mobiele app.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda in Avengers Campus

13 april 2024 19:54
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.