Reclame

The Lion King show keert terug naar het Disneyland Park

Opnieuw meer entertainment!
1 minuut om te lezen
Vanaf 23 oktober 2021 kan je in het Disneyland Park opnieuw genieten van de show 'The Lion King: Rhythms of the Pride Lands'. De show keert na een Corona-stop terug.

Hierdoor zal er opnieuw meer entertainment te zien zijn in Disneyland Paris. Momenteel zijn er bijna geen shows of parades te zien door de huidige Coronamaatregelen. Enkel de show 'Disney Junior Dream Factory' is momenteel te zien in het Walt Disney Studios Park.

Vanaf 23 oktober kan je in het Frontierland genieten van de show 'The Lion King show: Rhythms of the Pride Lands'. Deze podiumshow is een mix van dans, muziek, projecties, kloppende drums en hypnotiserende ritmes. Spring, swing en brul mee met zangers, dansers en acrobaten gekleed als Rafiki, Simba, Timon, Pumbaa, Nala, Mufasa en Scar.

De show duurt ongeveer 30 minuten en is toegankelijk voor iedereen. Er is weinig dialoog, want het meestel wordt gezongen en dit gebeurd in een combinatie van Engels en Frans.

Volgens bronnen zou het systeem 'Disney Premier Access' ook hier van toepassing zijn. Je zou dus een ticket voor de show kunnen boeken tegen een bepaald tarief. Aangezien de show immens populair was toen het voor het eerste werd opgevoerd in 2019 en alle voorstellingen bijna uitverkocht waren, lijkt dit een slimme zette zijn.

Bekijk hier de volledige show:

Foto's: ED92. Video: Disneyland Paris.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.