Limited-edition sleutels van 'Space Mountain' en 'Les Mystères du Nautilus' te koop vanaf 25 juni

Kan jij er eentje bemachtigen?
5 minuten om te lezen
Vanaf 25 juni 2021 kan je bij de winkel World of Disney in Disney Village twee limited-edition sleutels van bekende attractie in Discoveryland kopen. Er snel bij zijn is de boodschap! Reserveren worden toegelaten vanaf 23 juni.

De limited-edition sleutels zijn altijd een groot succes en zorgen voor lange wachtrijen. Normaal gezien worden ze dicht bij de attractie verkocht waarvoor de sleutel symbool staat, maar deze keer heeft Disneyland Paris ervoor gekozen om ze te verkopen in de winkel World of Disney in Disney Village.

De eerste sleutel staat symbool voor de attractie 'Les Mystères du Nautilus', een walkthrough-attractie in de wereld van Jules Verne. Op de sleutel staat een grote 'N' en een afbeelding van het grote tentakelige monster. Van deze sleutel zijn er 1994 exemplaren beschikbaar. De tweede sleutel staat symbool voor Space Mountain. De sleutel is een verwijzing naar de eerste versie 'from the earth to the moon'. Hiervan zijn 1995 exemplaren beschikbaar.

Vanaf 23 juni 2021 18.00 uur kan je een digitaal ticket reserveren via de LineBerty app. Zonder dit ticket kan je geen sleutel bemachtigen en heeft het dus geen zin in een wachtrij te staan. De sleutels kosten €24,99 per stuk en zijn gelimiteerd tot twee per persoon.

dlp-limited-edition-sleutels.jpg

Disneyland Paris verhoogt prijzen restaurants met gemiddeld 15 procent

29 november 2022 23:07

'it's a small world' wordt meer inclusief dankzij poppen met een beperking

22 november 2022 21:20

Bob Igor opnieuw CEO bij The Walt Disney Company

22 november 2022 20:51
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.