Liefdesslotjes in Fantasyland

Speciale actie voor Valentijn
5 minuten om te lezen
Parijs, de stad van de liefde, is niet alleen gekend voor de eiffeltoren en Disneyland, maar ook voor de hangslotjes die tot voor kort aan de Pont des Arts, een brug over de Seine, hingen. Liefdeskoppels kochten een slotje, hingen dit aan de brug en gooide dan de sleutel in de rivier.

Ter ere van Valentijn, zal Disneyland Parijs het idee nu overnemen. In de winkels Harrington's Fine China & Porcelains in Main Street, U.S.A. en Merlin L'Enchanteur in het kasteel, kan je een slotje kopen voor € 14.99. Als je extra personalisatie wilt, zoals je namen of de beeltenissen van Mickey en Minnie Mouse, dan betaal je € 5 meer.

valentijn slotjes

Het slotje zelf kan je hangen aan de wensput bij het restaurant Auberge de Cendrillon, achter het kasteel en naast de koets van Doornroosje. Het design van het slot is gebaseerd op de nieuwe sieradenlijn die gemaakt is voor de remake van Be Our Guest, de verfilming van het sprookje Beauty and the Beast.

valentijn cinderella courtyard
valentijn juwelen beauty and the beast

Net Dat Stapje Verder?

Als je niet alleen je liefde wilt verklaren met een slotje, kan je ook je vriend(in) ten huwelijk vragen en hiervoor de hulp van Disneyland Parijs inroepen. Van 'de vraag' tot de daadwerkelijke ceremonie kan je terecht bij een speciaal team huwelijks experten. Vanaf de lente van 2017 is het mogelijk om, in samenwerking met Disney's Fairy Tale Weddings & Honeymoons, je huwelijksceremonie in een Disney Hotel of het Disneyland Park te organiseren.

trouwen disneyland paris

Limited-edition manchetknopen van Phantom Manor binnenkort te koop

26 november 2022 21:17

Nieuw! Chalets met winterse lekkernijen in Fantasyland

22 november 2022 22:07

Bob Igor opnieuw CEO bij The Walt Disney Company

22 november 2022 20:51
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.